Roze maandag Tilburg

In 1990 werd in de Gaykrant een oproep geplaatst voor een feestje op de Tilburgse Kermis. En dat is goed te zien in Tilburg.


Parik Iz Porolona Svoimi Rukami 5 Tys Izobrazhenij Najdeno V Yandeks Kartinkah Chapeus Carnaval Acessorios Carnaval Chapeus Loucos

1 hour agoRoze Maandag is niet alleen een enorm kermisfeest het is ook een statement dat iedereen zichzelf kan en mag zijn in Tilburg.

. Wij lopen mee en proeven de sfeer. 8 hours agoTILBURG - Hell yeah antwoordt Bianca Hagenbeek op de vraag of ze haar eerste Roze Maandag nog voor de geest kan halen. Eenhoorns glitter en heel veel roze.

De NS trok de Roze Maandag Express weer uit de kast. Het feest ontstond in 1990 en trekt elk jaar tussen de 200000 en 300000 bezoekers. En jij kunt ook instappen.

Dan zet Tilburg tijdens de grootste kermis van de Benelux op feestelijke wijze LHBTIers weer in het roze zonnetje. Roze Maandag begint eigenlijk al in Rotterdam met de trein naar Tilburg. Maandag 25 juli 2022.

Het feest waarbij iedereen zichzelf kan zijn wordt na twee afgeslankte coronajaren eindelijk écht weer gevierd. 11 hours agoRoze Maandag in Tilburg NOS Radio 1 Journaal NOS 25 juli 2022 0600 - 0930 Het is Roze Maandag vandaag op de Tilburgse Kermis. Hij was zeer verheugd dat Roze Maandag na drie jaar weer losbarstte.

Dit jaar sluit het modeseizoen naadloos aan op het grote homo-evenement in Tilburg. Onze mensen houden van Tilburg. Op de dag waarop gelijkwaardigheid inclusie en acceptatie worden gevierd konden.

4 hours agoTILBURG - Van dragqueens in leer gehulde agenten tot boeren met roze zakdoeken die protesteren. Het is vandaag één van de mooiste dagen van het jaar. Gezelligheid op Roze Maandag in 2019 Foto.

Dit zijn de fotos van Roze Maandag 2022. Wij voelen de Tilburgse trots tot in onze. De nasleep dartelt door de huiskamer.

Kijk live mee met Omroep Brabant naar de aankomst van de Roze Express in Tilburg. 7 hours agoHet draait deze dag maar om één ding op de Tilburgse Kermis. Roze Maandag kenmerkt zich door de menging van bezoekers in tegenstelling tot de Pride Amsterdam is er geen fysieke afstand.

Partner Jeske Hagenbeek en de. In 2020 ging Roze Maandag niet door omdat alle. Facebook Twitter LinkedIn Email.

8 hours agoTILBURG - Hell yeah antwoordt Bianca Hagenbeek op de vraag of ze haar eerste Roze Maandag nog voor de geest kan halen. Het draait deze dag maar om één ding op de Tilburgse Kermis. Het is Roze Maandag.

Jawel de Roze Maandag Express is terug van weggeweest. En zo voelen de bezoekers het ook. Kijk straks hierboven live.

Roze Maandag Express. Dat het nu weer kan is heel fijn. Roze Maandag begint dit jaar al in de trein.

Op de dag waarop gelijkwaardigheid inclusie en acceptatie wordt gevierd in Tilburg tijdens de grootste kermis van de Benelux brengt de Roze Maandag Express de eerste bezoekers vanuit Rotterdam -via Breda- naar Tilburg. Een oude bekende is daarvoor uit de kast gehaald. Na Pride Amsterdam het grootste LHBTIbuitenevenement in Nederland.

Roze Maandag trekt tijdens de. 25 juli 2022. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Het feest op Roze Maandag begon dit jaar al in de trein. Vanuit de Roze Maandag Express op het station kolkte de Tilburgse kermis vol met feestvierders. De Roze Maandag Express.

9 hours agoDe zuurstok-rokken fuchsia feestjurken en babyroze broekpakken mogen uit de kast want vandaag is het Roze Maandag. De Roze Maandag Express is gearriveerd op station Tilburg waarna de stoet feestgangers op het kermisterrein begint aan de Pride Walk. Het is Roze Maandag.

Als cadeau voor het 25-jarig bestaan van de stichting die de Roze Maandag organiseert liet de gemeente Tilburg in juli 2015 een regenboogzebrapad in de stad aanleggen. De nasleep dartelt door de huiskamer. Nederland Tilburg LGBTQ Jaarlijks op de maandag tijdens de Tilburgse Kermis komen veel homos lesbiennes en biseksuelen bijeen om een feestje te vieren.

Het was lang wachten. Zangeres Imca Marina tv-kok Hugo Kennis en 250 drag queens reizen van Rotterdam naar Tilburg met tussenstops in Dordrecht en Breda. Rowie van der Vliet.

Een jaarlijks evenement voor de. Roze hoe teken je dat. Iedereen kan zichzelf zijn in Tilburg Onze familie wordt steeds groter.

Na twee jaar is Roze Maandag terug van weggeweest. Maandag 25 juli is het weer zo ver. 9 hours agoDe leukste vacas van Roze Maandag.

Het feest waarbij iedereen zichzelf kan zijn wordt na twee afgeslankte coronajaren eindelijk écht weer gevierd. Partner Jeske Hagenbeek en de. Roze Maandag omvat een reeks van.

Lobke Kapteijns Burgemeester Theo Weterings liep maandagochtend ook rond op het station. Roze Maandag 2022 in volle gang foto.


Pin On Alyssa Edwards


Pin Op Archief Foto S


Pin On Crossdressing Gurls And Girls


Roze Maandag Tilburg 2016


Roze Maandag Op De Tilburgse Kermis Tilburg Nederland Herinneringen Stad


Kronier Creations Wigs Foam Wigs Wigs Wig Making


Regenboogpad Tilburg Korte Heuvel Een Cadeau Aan Stichting Roze Maandag Voor Hun 25 Jarig Bestaan Stad Nederland


Pin On Disfraces Carnaval


Roze Maandag Deze Feesten Mag Jij Zeker Niet Missen Maandag Missen Diva S


Pin En Lustiges Zum Fasching


Kc2a2185 Pruiken Hoofddeksels Carnaval


Roze In Blauw Zijn Aanwezig Op De Roze Maandag In Tilburg Bij Roze Maandag Tilburgse Kermis Regenboog Blauw


Img 4960 Steampunk Pruiken Hoeden


Pin On We Re All Born Naked And The Rest Is Drag


Roze Maandag Tilburg Pink Monday Www Fb Com Foampruikenenhoeden Foam Wigs Diy Halloween Costumes Halloween Makeup Diy


30 Ridiculously Punny Halloween Costume Ideas Punny Halloween Costumes Halloween Costumes Costumes


Roze Maandag Tilburg 2016

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel